ÜÇPINAR'DAN BAŞKAN GÜNEY'E ZİYARET

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar,Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney'i makamında ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

27.05.2014 22:02:49 0
ÜÇPINAR

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar,Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney’i makamında ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı ve ilçemiz mahalle ve caddelerinin asfaltlanmasında büyük emeği olan Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, Başkan Muhittin Güney’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundu ve çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Vedat Üçpınar, Kızılcahamam’a yapılacak bütün hizmetlerde başkan Güney’in yanında olacağını, Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak ne yapılması gerekiyorsa, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Melih Gökçek Başkanımızın seçim mitinginde bahsettiği üzere, Ankara Büyükşehir Belediyesinde bir hemşehriniz olduğunu, Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınarın size bir telefon kadar yakında olduğunu unutmayın dedi.

Başkan Muhittin Güney ziyaretinden sonra Kızılcahamam Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan’ı  da makamında ziyaret eden ve hayırlı olsun diyen ,Vedat Üçpınar, ‘’Kızılcahamam her şeyin en güzeline ve en iyisine layıktır. Kızılcahamam yaşanabilir bir şehir olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir’ ’dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI

ANKARA/KIZILCAHAMAM


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78